Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Vi på Outnorth är stolta över att kunna presentera vårt stora och breda sortiment av streetskor – allt från klassiska Chelsea boots från Kavat och Timberland till bekväma promenadskor från Salomon och Haglöfs. Oavsett vilken typ av modell du söker efter bör du kunna finna den här hos oss på Outnorth. Filtrera din sökning i spalten till vänster efter önskad modell, storlek, färg och prisklass för att få en bättre överblick över utbudet.

Chelsea boots

Chelsea boots är en klassisk streetsko med lågt skaft. Ofta med resår eller dragkedja på ut- eller insidan av skon och en ögla vid hälen som underlättar påtagning. Chelseakängan kom att bli synonym med modsrörelsen i England på 60-talet och har sedan dess varit ett stående inslag i skomodet. Passar lika bra till vardag som till fest. Är du på jakt efter en klassisk streetsko ska du kolla in Kavats Chelsea boot.

Guide till att köpa skor online

När du köper skor online är det extra viktigt att du är noggrann med att ta reda på din exakta storlek. Du mäter din fot enklast genom att sätta ner den på ett blankt papper. Sätt sedan en prick framför din längsta tå och en bakom hälen och mät avståndet däremellan med linjal. Mät båda fötterna då variationer kan förekomma och välj storleken som passar din största fot. Sök sedan upp en tabell online för att ta reda på vilken skostorlek som matchar din fots längd. Läs sedan på om den modell du önskar köpa för att ta reda på om den upplevs större eller mindre än angiven storlek. Ofta kan du hitta andra kunders omdömen som kan hjälpa dig med ditt val. Gör sedan din beställning direkt online. Skulle du vara missnöjd med skon har du alltid fri returrätt hos oss på Outnorth.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!