Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Vi på Outnorth har samlat de bästa stövlarna för din vandringstur. I blöta marker är det viktigt att hålla fötterna torra så du kan vara ute precis så länge du vill och behöver. Vandringsstövlar passar perfekt för fågelskådare, jägare, boskapsskötare och såklart alla former av friluftsliv i blöt terräng. De vandringsstövlar vi säljer är en rejälare typ av gummistövel som passar bra att gå längre sträckor i. Vandringsstövlar är också utmärkt för dig med behov av gummistövlar, men som behöver använda dem dagligen i ditt yrke och därför har högre krav på komfort och hållbarhet.

För dig som använder gummi- eller vandringsstövlar ofta är det viktigt att de inte bara är vattentäta utan faktiskt sitter bra också. Hos oss hittar du bra vandringsstövlar från bland annat Nokian, Tretorn, Viking Footwear och Bogs. Vandringsstövlarna finns för stora och små fötter och passar både dam och herr.

Fodrade stövlar för kalla dagar

I vårt utbud hittar du vandringsstövlar både med och utan extra isolering. Med en väl isolerad vandringsstövel klarar du dig från både väta och kyla. Det är ett smart val i kalla och blöta väderlag, och inte minst för dig som använder stövlarna längre och över alla årstider.

Ta hand om dina stövlar

Om du tar väl hand om dina stövlar har de lång livslängd. Mycket hänger på ditt användande och förstås på kvalitén, men du kan också se till att ta hand om stövlarna för längre hållbarhet. Skulle de gå sönder på grund av hård användning finns gummispackel att köpa för att använda till tätning. Läs alltid på om produkten och hur den sköts bäst.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!