Ally

-
Ally gör hopfällbara kanadensare. Lätta att ta med sig och lätta att förvara. Dessutom väldigt trevliga att paddla. Finns i olika modeller för en eller flera personer, för plattvatten, fors eller expeditioner.

Ally

(5 produkter)

Allys kanadensare är mycket smidiga att använda, lätta att förvara och transportera och med lite övning går det riktigt snabbt att sätta ihop dem. Kanadensare har spant av saltvattenbeständiga aluminiumrör. Rören sitter ihop för enkel och snabb montering.
Ytterduken är armerad PVC-duk som är mycket tålig. I botten förstärks PVC-duken med en cellskummatta som både isolerar och gör den tåligare och styvare.
Alla Ally-kanoter är mycket flexibla och rör sig mjukt i vågor och ström. Det finns modeller som passar alla, allt från ensampaddlaren på platt vatten till familjen i fors, strömmande vatten eller på expedition.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!