Alpina

(23 produkter)
Alpina bjuder oss på många fina produkter för skidåkning och skridskoturer. Komfort, kvalitet och fin stil är alltid modernt.

Alpina bjuder oss på många fina produkter för skidåkning och skridskoturer. Komfort, kvalitet och fin stil är alltid modernt.

Håll dig varm, torr och ha roligt i snölandskapet med pjäxor, skidor och skoskydd för dig som inte vill kompromissa med stil och funktion. Eller som Alpina själva säger - produkter för aktiva, modiga och passionerade användare.

Skidpjäxor för många lyckade turer

Alpina tillverkar pjäxor för många olika tillfällen. Oavsett om du tränar hård skate, åker långfärdsskridskor eller går på härliga fjällturer hittar du flera bra alternativ för dessa aktiviteter här. En del pjäxor går även att kombinera och använda för både skridskor och turskidor.

Orka längre med rätt utrustning

Med bra utrustning på fötterna orkar du längre och håller dig varm och torr under hela turen på både skridskor och skidor. Alpina erbjuder pjäxor anpassade för olika väderförhållanden och stilar. Räcker inte det finns även bra skoöverdrag och andra tillbehör som gör nästa skidtur till den rena njutning det borde vara, oavsett väderlek. Sedan skadar det ju aldrig att vara snygg också och det blir du definitivt med pjäxor från Alpina.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!