Olympus 2-m - ID: A028443

AltraOlympus 2-m

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Olympus 2-m från Altra

Olympus 2-m är en max-dämpad terrängsko från Altra Vibram yttersula förbättrar greppet i terrängen dramatiskt, samtidigt som den har utmärkt dämpningen. Herrstorlekar. Olympus 2-m har en 36mm sula som ger maximal dämpning och komfort, detta jämnt fördelad över sulan. Med A-Bound ™ dämpning du får bra energi avkastning och med EVA i det översta lagret av skydd mot den oländiga terrängen.

Olympus 2-m har som alla modeller från Altra, FootShape™ tåbox, detta håller fötterna glada och avslappnade genom uppför och nedför i terrängen.
Egenskaper för Olympus 2-m:
Lättviktsmodell: Nej
Yttermaterial: Syntet
Yttersula: Gummi
Membran: Nej
Metalldubbar: Nej
Vikt per sko: 346 g
Drop: 0 mm
Altra grundades inte under en brainstorming på ett kontor, utan på löparbutiken Wasatch Mountains lager. Det var de hängivna löparna som ägde butiken som ville skapa en sko som låter alla löpare springa på det sätt som våra kroppar är skapta att springa. Det började som ett experiment och har nu utvecklats till ett skomärke som erbjuder dämpad Zero Drop sula och FootShape™ tåbox.

Mer från Altra

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!