BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Amundsen

-
Amundsen Sport från Norge är ett premium varumärke inom sport och friluftssegmentet. Företaget grundades av Jørgen Amundsen, en släkting till Roald Amundsen som anses vara en av de största äventyrarna genom tiderna. I varumärket ekar hans ande och tid - Innovation genom tradition.

Amundsen

(31 produkter)

1911 var Roald Amundsen den första människan att sätta foten på sydpolen. Äventyraren Roald Amundsen satte grunden till Amundsen Sport och 2009 skapades varumärket av hans släkting, industridesignern Jørgen Amundsen. Roald Amundsen låg redan på sin tid i framkant vad det gäller innovation och nytänkande, något som skaparen av Amundsen Sports tagit vara på. Amundsen är kläder av äventyrare, för äventyrare.

Tradition och innovation

Amundsen Sports står för tradition och innovation. Bland Outnorths utbud av Amundsen kläder hittar du anoraks, parkas, vantar och andra snygga och funktionella kläder.

Kläder anpassade efter väder

Naturen är allsidig och väder kan snabbt ändra sig. Från Amundsen hittar du därför kläder skapade för att kunna anpassa sig efter hur naturen verkligen är - ständigt föränderlig. Produkterna är skapade för allsidig aktivitet med utgångspunkten i att det är just så kläder används, vid många och olika tillfällen. Från Amundsen hittar du bra kläder som funkar i många sammanhang och slipper därför ha en överdimensionerad garderob med specialutrustning för varje enskilt tillfälle.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!