Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

PPY - ID: A046742

Kampanj
Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om PPY från Appertiff

PPY är en google från Appertiff. Den har tripple foam och fleece runt hela ramen. Den har även extra bred (Appertiff™) foam runt näsan vilket gör att den följer ansiktet bra och har en otrolig bra passform. Perfekt för skidbacken. Plastramen har en ”soft-feel touch” coating vilket gör den lätthanterlig och den känns kvalitativ. Linserna är vattentåliga, printad med namn och har ett dubbelglas med extra anti fog for bästa prestanda. Det medföljer en printad förvaringspåse, hardcase och extra gul kontrast lins vid alla beställningar vilket gör Appertiff PPY goggle till en av de mest prisvärda på hela marknaden i sin prisklass.
Egenskaper för PPY:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbytbar lins: Ja
Utbyteslins ingår: Ja
Polariserande: Nej
Spegellins: Nej
Anti fog: Ja
Anti scratch: Nej
Linstyp: Dubbel
Storlek: Senior
Ventilation: Ja
Hardcore-snowboardåkare som gör optik och huvudbonader för snowboardåkare och personer med snowboardrelaterade intressen. Huvudprodukterna är skidglasögon och mössor följt av solglasögon och kepsar.

Mer från Appertiff

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!