Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Tomahawk Kayak - ID: A050701

Kampanj

Aqua MarinaTomahawk Kayak

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tomahawk Kayak från Aqua Marina

TOMAHAWK från Aqua Marina tar rekreationpaddling med uppblåsbar kayak till en ny nivå i styvhet, fart och form. Denna kajak är utformad för några av världens mest utmanande paddlingsmiljöer och avsedd för offshore och paddling i stora sjöar. Genom att kombinera effektivitet, stabilitet, kapacitet och finess är den idealisk för paddling med en lättare last, men har också den volym som behövs för medelstora laster. TOMAHAWK handlar om glid och hastighet. Det är en avskalad båt som ger bra känsla och som fungerar i alla situationer.
 • Stabil och kraftfull: Tomahawk är idealisk för familjeutflykter. Innehåller en högtrycks Drop-Stitch PVC-skrovstruktur och högtrycksköl.
 • Bekväm: luftsäten med högt stöd och  justerbar design ger komfort för timmar av paddling.
 • Högtryckskonstruktion: Supertåligt PVC-tyg.
 • Uppblåsbart skorv och köl
 • Inkluderar: Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning, bärrygsäck, 2 kayakpaddlar och två säten.
Med en passion för vattensport och en hälsosam livstil tillverkar Aqua Marina produkter som hör vattnet till. SUP:ar, kajaker, paddlar, tillbehör, you name it!

Mer från Aqua Marina

Visa alla Kajaker

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!