Aqua MarinaTomahawk Kayak

  Tomahawk Kayak - ID: A050701

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om Tomahawk Kayak från Aqua Marina

  TOMAHAWK från Aqua Marina tar rekreationpaddling med uppblåsbar kayak till en ny nivå i styvhet, fart och form. Denna kajak är utformad för några av världens mest utmanande paddlingsmiljöer och avsedd för offshore och paddling i stora sjöar. Genom att kombinera effektivitet, stabilitet, kapacitet och finess är den idealisk för paddling med en lättare last, men har också den volym som behövs för medelstora laster. TOMAHAWK handlar om glid och hastighet. Det är en avskalad båt som ger bra känsla och som fungerar i alla situationer.
  • Stabil och kraftfull: Tomahawk är idealisk för familjeutflykter. Innehåller en högtrycks Drop-Stitch PVC-skrovstruktur och högtrycksköl.
  • Bekväm: luftsäten med högt stöd och  justerbar design ger komfort för timmar av paddling.
  • Högtryckskonstruktion: Supertåligt PVC-tyg.
  • Uppblåsbart skorv och köl
  • Inkluderar: Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning, bärrygsäck, 2 kayakpaddlar och två säten.
  Med en passion för vattensport och en hälsosam livstil tillverkar Aqua Marina produkter som hör vattnet till. SUP:ar, kajaker, paddlar, tillbehör, you name it!

  Mer från Aqua Marina

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!