HÖSTFEST!      Dam    Herr    Barn    Allt

Atom Lt Hoody Men's - ID: A074531

Nyhet!

Arc'teryxAtom Lt Hoody Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Atom Lt Hoody Men's från Arc'teryx

Atom Lt Hoody Men's från Arc'teryx är en mångsidig huvajacka som är väl beprövad både som ett mellanlager och på egen hand i de höga bergen, där den har värmt klättrare och vandrare i åratal. Den senaste generationen av Atom LT är byggd för att tåla olika förhållanden och intensitetsnivåer, med Coreloft ™ Compact-isolering som bibehåller värmen även när den blir våt och behåller sin form även efter flera års packning och packning. Det vattenavvisande yttre tyget Tyono ™ 20 är andbart och hållbart, stretchdelar på sidorna ger bättre passform och ökad frihet, medan huven StormHood ™ ger värme.
Material
 • Dope Permeair ™ 20 - 100% nylon
 • Tyono ™ 20 denier-skal med DWR-behandling - 100% nylon
 • Stretchfleece - 94% polyester, 6% elastan
 • Coreloft ™ Compact (60 g / m²) isolering. Mycket krusat silikoniserat polyestergarn med flera denier som har genomgått en speciell process som minskar materialets tjocklek med 50% utan att minska isoleringsvärdet med samma mängd. Lätt, andningsbar, termiskt effektiv 100% polyesterfiber.
Egenskaper för Atom Lt Hoody Men's:
Material: Nylon
Dragkedja: Hellång
Huva: Fast
Arc'teryx kommer från Vancouver BC, Kanada, en av de mest nederbördsrika platserna i världen. Rocky Mountains och Coast Mountains med Whistler och Squamish gör platsen till naturens bästa testlabb för friluftsprylar. Företaget började med tillverkning av klätterselar tidigt och blev snart ett riktmärke för hela marknaden. 1995 satte de ribban för vad en high end ryggsäck skulle vara. 1998 kom de första kläderna i Gore-Tex och fleece. Sedan dess har de varit en av de ledande inom utvecklingen av vattentäta friluftskläder. Arc'teryx har gång på gång utmanat etablerade tekniker och material i de friluftskläder vi så gärna använder. Man kan säga att de drivit på utvecklingen av moderna friluftsprodukter.

Mer från Arc'teryx

Visa alla Mellanlagersjackor

 • Miljö och etik

  Blank

  Miljö: Använder silverjoner i syntetunderställ, eftersom det är svårt att få det att inte lukta annars. Om man inte behandlar måste plaggen tvättas oftare, och det sliter också på miljön. Har polygiene i vissa träningskläder. 


  Återvinning: Tygerna återvinns inte. Strävar efter att göra extremt hållbara produkter som man inte sliter ut i första taget. Att minimera slitage är en stor miljöpoäng. 


  Djur: Dunet som används är endast biprodukter från köttproduktion (alltså ej levandeplockade gäss). Merinoullen är mulesing-fri. Använder ej päls. 


  Etik: Ej barnarbete. Tillverkar i nio olika länder. 

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!