Konseal FL Shoe Men's - ID: A064770

Arc'teryxKonseal FL Shoe Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Konseal FL Shoe Men's från Arc'teryx

Konseal FL Shoe Men's från Arc'teryx är stabil men ändå byggd för att snabbt kunna röra sig över teknisk terräng. Passformen är exakt och den minimalistiska designen håller vikten nere och minskar insamlingen av skräp. En mångsidig Vibram® Megagrip-yttersula ger ett säkert grepp, medan ett TPU-mittfotschassi och höjda sidoväggar ger stabilitet på skiftande ytor.
 • Vibram® MegaGrip ™ gummiblandning är slitstark och gripande
 • Lug-design ger framfotsfriktion på släta ytor och gör det lätt att ta sig fram
 • Mycket slitstark mellansula av EVA-skum absorberar medan den ger precisionstabilitet
 • 4 mm tjocklek OrthoLite ™ 3D-formad insats
Egenskaper för Konseal FL Shoe Men's:
Yttersula: Gummi
Foder: Nej
Yttermaterial: Syntet
Arc'teryx kommer från Vancouver BC, Kanada, en av de mest nederbördsrika platserna i världen. Rocky Mountains och Coast Mountains med Whistler och Squamish gör platsen till naturens bästa testlabb för friluftsprylar. Företaget började med tillverkning av klätterselar tidigt och blev snart ett riktmärke för hela marknaden. 1995 satte de ribban för vad en high end ryggsäck skulle vara. 1998 kom de första kläderna i Gore-Tex och fleece. Sedan dess har de varit en av de ledande inom utvecklingen av vattentäta friluftskläder. Arc'teryx har gång på gång utmanat etablerade tekniker och material i de friluftskläder vi så gärna använder. Man kan säga att de drivit på utvecklingen av moderna friluftsprodukter.

Mer från Arc'teryx

Visa alla Klätterskor

 • Miljö och etik

  Blank

  Miljö: Använder silverjoner i syntetunderställ, eftersom det är svårt att få det att inte lukta annars. Om man inte behandlar måste plaggen tvättas oftare, och det sliter också på miljön. Har polygiene i vissa träningskläder. 


  Återvinning: Tygerna återvinns inte. Strävar efter att göra extremt hållbara produkter som man inte sliter ut i första taget. Att minimera slitage är en stor miljöpoäng. 


  Djur: Dunet som används är endast biprodukter från köttproduktion (alltså ej levandeplockade gäss). Merinoullen är mulesing-fri. Använder ej päls. 


  Etik: Ej barnarbete. Tillverkar i nio olika länder. 

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!