Kyanite Light Hoody Men's - ID: A064772

Arc'teryxKyanite Light Hoody Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kyanite Light Hoody Men's från Arc'teryx

Kyanite Light Hoody Men's från Arc'teryx ett minimalistiskt mellanlager. Denna lätta fleece kan används som ett förstärkningsplagg eller fristående, och ger värme och är idealisk för en rad aktiviteter. Torrent ™ fleece andas, snabbtorkar och är exceptionellt mjuk och sträcker sig för att höja den ergonomiska friheten och hjälper till att hålla plagget nära kroppen för förbättrad tygeffektivitet och komfort.
 • Leder bort fukt
 • Hållbar
 • Fyravägs stretchtextil
 • Torrent ™ stretchfleece är extremt mjuk mot huden
 • Förböjda ärmar för obegränsad rörlighet
 • Två handfickor med blixtlås
 • Torrent ™ —84% polyester 16% elastan. Fukttransporterande, andningsbar, stretchig, trikå i stickad textil med en mjuk, borstad yta.
Egenskaper för Kyanite Light Hoody Men's:
Material: Polyester
Dragkedja: Hellång
Huva: Fast
Antal fickor: 2 st
Arc'teryx kommer från Vancouver BC, Kanada, en av de mest nederbördsrika platserna i världen. Rocky Mountains och Coast Mountains med Whistler och Squamish gör platsen till naturens bästa testlabb för friluftsprylar. Företaget började med tillverkning av klätterselar tidigt och blev snart ett riktmärke för hela marknaden. 1995 satte de ribban för vad en high end ryggsäck skulle vara. 1998 kom de första kläderna i Gore-Tex och fleece. Sedan dess har de varit en av de ledande inom utvecklingen av vattentäta friluftskläder. Arc'teryx har gång på gång utmanat etablerade tekniker och material i de friluftskläder vi så gärna använder. Man kan säga att de drivit på utvecklingen av moderna friluftsprodukter.

Mer från Arc'teryx

 • Miljö och etik

  Blank

  Miljö: Använder silverjoner i syntetunderställ, eftersom det är svårt att få det att inte lukta annars. Om man inte behandlar måste plaggen tvättas oftare, och det sliter också på miljön. Har polygiene i vissa träningskläder. 


  Återvinning: Tygerna återvinns inte. Strävar efter att göra extremt hållbara produkter som man inte sliter ut i första taget. Att minimera slitage är en stor miljöpoäng. 


  Djur: Dunet som används är endast biprodukter från köttproduktion (alltså ej levandeplockade gäss). Merinoullen är mulesing-fri. Använder ej päls. 


  Etik: Ej barnarbete. Tillverkar i nio olika länder. 

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!