Patera Parka Women's - ID: A075105

Arc'teryxPatera Parka Women's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Patera Parka Women's från Arc'teryx

Patera Parka från Arc'teryx är designad för stadsvintrar och är elegant, sofistikerad och bekväm. Ett smidigt 2-lagers GORE-TEX-skal ger fullständigt skydd mot vind, snö och regn. Down Contour Construction ™ och Down Composite Mapping ™ -teknik placerar specifika isoleringar där de ger störst nytta och minskar bulk. 750 fillpower europeiskt gåsdun i bröst och rygg och ärmarna där värmen behövs mest. Coreloft ™ syntetisk isolering används i områden som är benägna att komma i kontakt med fukt. Formade manschetter täcker dina händer och handledsmanschette ger extra skydd mot kyla. Diskreta handfickor håller små föremål tillgängliga och en intern säkerhetsficka rymmer säkert en smartphone, plånbok eller ett pass
 • Material: P75d GORE-TEX-tyg med 2L-teknik - En distinkt strukturerad yta och mjuk, bomullsyta gör denna slitstarka polyesterytan till en av de mest inbjudande och bärbara textilier, 100% polyester
 • Isolering:
  • Coreloft ™ 60 (60 g / m²) isolering. Denna lätta, andningsbara och termiska effektiva stapelfiber av 100% polyester är mycket komprimerbar och har utmärkt loftretention.
  • Coreloft ™ 100 (100 g / m²) isolering. Denna lätta, andningsbara och termiska effektiva stapelfiber av 100% polyester är mycket komprimerbar och har utmärkt loftretention.
  • 750 fillpower europeisk gåsdun
Blank
Egenskaper för Patera Parka Women's:
Fillpower: 750 cuin
Vattentät: Ja
Membran: GORE-TEX
Huvudmaterial: Polyester
Huva: Fast
Membranteknik: 2-lagers
Vattenpelare: 28000 mm
Vindtät: Ja
Justerbar midja: Ja
Fyllning: Gåsdun/Syntet
Arc'teryx kommer från Vancouver BC, Kanada, en av de mest nederbördsrika platserna i världen. Rocky Mountains och Coast Mountains med Whistler och Squamish gör platsen till naturens bästa testlabb för friluftsprylar. Företaget började med tillverkning av klätterselar tidigt och blev snart ett riktmärke för hela marknaden. 1995 satte de ribban för vad en high end ryggsäck skulle vara. 1998 kom de första kläderna i Gore-Tex och fleece. Sedan dess har de varit en av de ledande inom utvecklingen av vattentäta friluftskläder. Arc'teryx har gång på gång utmanat etablerade tekniker och material i de friluftskläder vi så gärna använder. Man kan säga att de drivit på utvecklingen av moderna friluftsprodukter.

Mer från Arc'teryx

Visa alla Parkas & Kappor

 • Miljö och etik

  Blank

  Miljö: Använder silverjoner i syntetunderställ, eftersom det är svårt att få det att inte lukta annars. Om man inte behandlar måste plaggen tvättas oftare, och det sliter också på miljön. Har polygiene i vissa träningskläder. 


  Återvinning: Tygerna återvinns inte. Strävar efter att göra extremt hållbara produkter som man inte sliter ut i första taget. Att minimera slitage är en stor miljöpoäng. 


  Djur: Dunet som används är endast biprodukter från köttproduktion (alltså ej levandeplockade gäss). Merinoullen är mulesing-fri. Använder ej päls. 


  Etik: Ej barnarbete. Tillverkar i nio olika länder. 

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!