Alu Trolley S - ID: A036975

Arctic TernAlu Trolley S

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alu Trolley S från Arctic Tern

Alu Trolley S från Arctic Tern är en liten och smidig resväska med elegant utseende! Det blanka aluminiumskalet är mycket slittåligt och dubbla TSA lås skyddar din packning mot tjuvar. Väskan har fyra högkvalitativa hjul med 360° svängradie och teleskopshandtaget kan fällas ut i tre olika längder. Invändigt finns en smart, avtagbar skiva på varje sida som håller din packning på plats samtidigt som småsaker kan förvaras i meshfickorna. •Blankt aluminiumskal
•Dubbla TSA med kombinationslås
•360° svängbara hjul av hög kvalitet
•Teleskopshandtag ställbart i tre olika lägen
•Avtagbara, invändiga skivor med dragkedjeförsedda meshfickor
•Invändiga, justerbara kompressionsremmar


Ett TSA Lås är ett speciellt utformat lås som är godkänt av USA:s "Transportation Security Administration" och säkerhetspersonal på flygplatser världen över.
Fördelen med resväskor som är utrustade med TSA-lås är att vid eventuell kontroll av resväskans innehåll har säkerhetspersonalen på flygplatser en särskild nyckel som passar. Ett vanligt hänglås kan behöva klippas upp vid kontroll och därmed försvinner säkerheten för väskans innehåll. Denna nyckel är alltså inget som följer med vid köp av väskan.

För att ändra kod till TSA låset, vänligen se instruktioner i filmen.


Egenskaper för Alu Trolley S:
Regntät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 380 x 210 x 530 mm
Packvolym: 36 L
Vikt: 3850 g
Antal invändiga fack: 6 st
Arctic Tern är ett varumärke för resenärer och pendlare. Här finns utrustning för smartare resor och äventyr. Arctic Tern – Travel Essentials säljs exklusivt hos Outnorth.

Mer från Arctic Tern

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!