Missa inte! Just nu kan du spara upp till 600 kr i vår populära rabattstege*      Villkor

Laptop Trolley - ID: PL10693

Arctic TernLaptop Trolley

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Laptop Trolley från Arctic Tern

Laptop Trolley från Arctic Tern är en smart resväska med separat fack för din laptop och andra elektroniska prylar. Väskan är tillverkad av slitstark ABS-plast med aluminiumsystem och TSA-lås som håller tjuvar borta från din packning. De fyra dubbelhjulen går att svänga i 360º och teleskopshandtaget fäller du enkelt ut. Bredvid handtaget finns en inbyggd USB-port där du smidigt laddar mobilen eller skrivplattan när du är på språng. Strömmen får du från en powerbank som kopplas till USB-porten inifrån laptopfacket. OBS! Powerbank och sladdar ingår ej.
Ett TSA Lås är ett speciellt utformat lås som är godkänt av USA:s "Transportation Security Administration" och säkerhetspersonal på flygplatser världen över.
Fördelen med resväskor som är utrustade med TSA-lås är att vid eventuell kontroll av resväskans innehåll har säkerhetspersonalen på flygplatser en särskild nyckel som passar. Ett vanligt hänglås kan behöva klippas upp vid kontroll och därmed försvinner säkerheten för väskans innehåll. Denna nyckel är alltså inget som följer med vid köp av väskan.

För att ändra kod till TSA låset, vänligen se instruktioner i filmen.
Egenskaper för Laptop Trolley:
Regntät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 380x220x540 mm
Packvolym: 40 L
Vikt: 3400 g
Arctic Tern är ett varumärke för resenärer och pendlare. Här finns utrustning för smartare resor och äventyr. Arctic Tern – Travel Essentials säljs exklusivt hos Outnorth.

Mer från Arctic Tern

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!