BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Light Strong Trolley Set Black - ID: Light_Strong_Trolly_Set_Black

Kampanj

Arctic TernLight Strong Trolley Set Black

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Light Strong Trolley Set Black från Arctic Tern

Light Strong Trolley Set är tre stycken lätta och mycket rymliga resväskor från Arctic Tern. Väskorna är tillverkade av slitstark Bayer Markron® polykarbonat med aluminiumsystem. Infällt TSA kombinationslås håller tjuvarna borta och tillsammans med 4 stycken dubbelhjul och teleskopshandtag som kan dras ut i två olika lägen blir det enkelt att förflytta väskorna. Invändigt möts du av ett mjukt foder, fast packavdelare med dragkedja, meshficka och justerbara kryssband. Light Strong Trolley 42 L
Mått LxBxH: 39x23x56 cm
Packvolym: 42 L
Vikt: 2,6 kg

Light Strong Trolley 80 L
Mått LxBxH: 45x26x67 cm
Packvolym: 80 L
Vikt: 3,3 kg

Light Strong Trolley 114 L
Mått LxBxH: 51x29x77 cm
Packvolym: 114 L
Vikt: 4,2 kg

Ett TSA Lås är ett speciellt utformat lås som är godkänt av USA:s "Transportation Security Administration" och säkerhetspersonal på flygplatser världen över.
Fördelen med resväskor som är utrustade med TSA-lås är att vid eventuell kontroll av resväskans innehåll har säkerhetspersonalen på flygplatser en särskild nyckel som passar. Ett vanligt hänglås kan behöva klippas upp vid kontroll och därmed försvinner säkerheten för väskans innehåll. Denna nyckel är alltså inget som följer med vid köp av väskan.

För att ändra kod till TSA låset, vänligen se instruktioner i filmen.
Arctic Tern är ett varumärke för resenärer och pendlare. Här finns utrustning för smartare resor och äventyr. Arctic Tern – Travel Essentials säljs exklusivt hos Outnorth.

Mer från Arctic Tern

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!