Light Style Trolley Black - ID: Light_Style_Trolley_Black

Kampanj

Arctic TernLight Style Trolley Black

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Light Style Trolley Black från Arctic Tern

Light Style Trolley är tre stycken mycket stilrena och lätta resväskor från Arctic Tern. Väskorna är tillverkade av slitstark Bayer Markron® polykarbonat med aluminiumsystem. Infällt TSA kombinationslås håller tjuvarna borta. Invändigt möts du av ett mjukt foder, fast packavdelare med dragkedja, meshficka och justerbara kryssband. Light Style Trolley 42 L
Mått LxBxH: 38x23x55 cm
Packvolym: 42 L
Vikt: 2,5 kg

Light Style Trolley 80 L
Mått LxBxH: 46x25x67 cm
Packvolym: 80 L
Vikt: 3,1 kg

Light Style Trolley 114 L
Mått LxBxH: 53x29x76 cm
Packvolym: 114 L
Vikt: 4 kg

Ett TSA Lås är ett speciellt utformat lås som är godkänt av USA:s “Transportation Security Administration” och säkerhetspersonal på flygplatser världen över.
Fördelen med resväskor som är utrustade med TSA-lås är att vid eventuell kontroll av resväskans innehåll har säkerhetspersonalen på flygplatser en särskild nyckel som passar. Ett vanligt hänglås kan behövas klippas upp vid kontroll och därmed försvinner säkerheten för väskans innehålls. Denna nyckel är alltså inget som följer med vid köp av väskan.
Arctic Tern är ett varumärke för resenärer och pendlare. Här finns utrustning för smartare resor och äventyr. Arctic Tern – Travel Essentials säljs exklusivt hos Outnorth.

Mer från Arctic Tern

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!