Lightweight Trolley L - ID: A035899

Kampanj

Arctic TernLightweight Trolley L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Lightweight Trolley L från Arctic Tern

Lightweight Trolley från Arctic Tern är en smart och säker resväska med hårt skal. Fyra svängbara hjul gör att du kan skjuta resväskan åt alla håll. Ställbart teleskopshandtag som kan ställas i två olika lägen när det är utfällt. TSA certifierat kombinationslås där dragkedjans puller låses fast och hindrar obehöriga att öppna väskan under resans gång. Lightweight Trolley har ett stort huvudfack med remmar som håller packningen säkert på plats. På insidan av locket finns två meshfack samt ett dolt fack med dragkedja.
Resväskan är tillverkad i polykarbonat som är ett otroligt lätt, slitstarkt och tåligt material.
Outnorth lämnar 2 års garanti på väskan.

Ett TSA Lås är ett speciellt utformat lås som är godkänt av USA:s “Transportation Security Administration” och säkerhetspersonal på flygplatser världen över.
Fördelen med resväskor som är utrustade med TSA-lås är att vid eventuell kontroll av resväskans innehåll har säkerhetspersonalen på flygplatser en särskild nyckel som passar. Ett vanligt hänglås kan behövas klippas upp vid kontroll och därmed försvinner säkerheten för väskans innehålls. Denna nyckel är alltså inget som följer med vid köp av väskan.
Egenskaper för Lightweight Trolley L:
Regntät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 75x48x28 mm
Packvolym: 108 L
Vikt: 3500 g
Antal invändiga fack: 4 st
Arctic Tern är ett varumärke för resenärer och pendlare. Här finns utrustning för smartare resor och äventyr. Arctic Tern – Travel Essentials säljs exklusivt hos Outnorth.

Mer från Arctic Tern

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans kampanj - Klarna bjuder på frakten! - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

876.00
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!