Arctic Rubber Boot Unisex - ID: A075347

ArxusArctic Rubber Boot Unisex

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Arctic Rubber Boot Unisex från Arxus

Men's Arctic Rubber Boot från Arxus är en premiumisolerad vintergummistövel för användning i extremt kallt väder. Arctic är en idealisk stövel för tillfällen när du står stilla under långa perioder i mycket kallt väder. Kängan har en kraftigt isolerad sula bestående av 20 mm pressad EVA och 10 mm neopren. Hela kängan är isolerad med 10 mm neopren och inuti kängan finns en avtagbar 8 mm filtsula. Det är en relativt lätt känga. Arctic är inte en fjällvandringskänga, den är främst avsedd för stationär användning. Klassificerad för -40 ° C.
Egenskaper för Arctic Rubber Boot Unisex :
Vinterfodrade: Ja
Urtagbar innersula: Ja
Ett bra par stövlar är en mycket viktig beståndsdel i din friluftsutrustning. När dina fötter är bekväma är du fri att njuta av naturen.. Sedan starten som en "boot engineer" 1986 har Arxus mål varit att ständigt erbjuda stövlar av högsta kvalitet, med högsta komfortnivån, som även är praktiska och hållbara med bra design. För att uppnå detta har Arxus satsat på att skapa rätt fot- och benstöd kombinerat med olika inre foderalternativ och med en hållbar konstruktion. Arxus är i dag ett välkänt varumärke som är kända för sina hållbara boots och gummistövlar.

Mer från Arxus

Visa alla Gummistövlar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!