Rubber Treatment - ID: A056603

ArxusRubber Treatment

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rubber Treatment från Arxus

Rubber Treatment är en vårdande behandling för gummistövlar som gör att elasticiteten bibehålls på gummiytan och minskar uttorkningen. Nanolatex ger även UV-skydd. Nya stövlar ska användas 4-5 dagar innan de behandlas. Tvätta sedan av stövlarna i ljummet vatten innan behandlingen stryks på. Stöveln kommer då att bli vit innan behandlingen trängt in i stöveln. Färgen försvinner när Nanotex absorberats av gummit. Behandlingen återställer gummit så stöveln blir som ny och förlänger livet på gummistöveln med 25%. Innehåll: 300 ml
Ett bra par stövlar är en mycket viktig beståndsdel i din friluftsutrustning. När dina fötter är bekväma är du fri att njuta av naturen.. Sedan starten som en "boot engineer" 1986 har Arxus mål varit att ständigt erbjuda stövlar av högsta kvalitet, med högsta komfortnivån, som även är praktiska och hållbara med bra design. För att uppnå detta har Arxus satsat på att skapa rätt fot- och benstöd kombinerat med olika inre foderalternativ och med en hållbar konstruktion. Arxus är i dag ett välkänt varumärke som är kända för sina hållbara boots och gummistövlar.

Mer från Arxus

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!