X-skin 58 mm Nylon - ID: A036657

ÅsnesX-skin 58 mm Nylon

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om X-skin 58 mm Nylon från Åsnes

X-skin 58mm Nylon från Åsnes tillverkas i 100% nylon från Colltex i Schweiz. Den här korta huden kan användas på alla Åsnes skidor med fästen för hudar. Huden är gjord av nylon för optimal hållbarhet och grepp. Nylonhudar är utmärkt för våt och tung snö. Om du vill ha bättre prestanda från huden rekommenderar vi dig att impregnera dem, vilket ger bättre glid. Korta stighudar från Åsnes levereras i en praktisk väska anpassad för just hudar, som kan fästas på din ryggsäck eller bälte. Påsen har perforerat tyg i botten, vilket säkerställer att huden torkar och vattnet rinner ur påsen.
Egenskaper för X-skin 58 mm Nylon:
Vikt: 250 g
Material stighudar: Nylon
Bredd: 58 mm
Längd: 650 mm
Norska Åsnes gör robusta fjällskidor till turer och expeditioner. Allting började i skidspåret för Arne Åsnes, för nästan 100 år sedan. Då fanns många skidfabriker i Norge. Men bara två har överlevt in på 2000-talet. Åsnes är en av dem.

Mer från Åsnes

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!