Atomic

-
I hjärtat av Alperna, i Altenmarkt, hittar man Atomic. Här har man funnits sedan företaget grundades 1955. Häri ligger också hemligheten med deras framgång menar de själva. Många anställda kommer från området och har vuxit upp med skidåkning, lever och andas sporten. För Atomic handlar det om att utrustningen ska hjälpa varje enskild skidåkare att få den optimala skidupplevelsen.

Atomic

(33 produkter)

Företagets läge och det faktum att många av Atomics anställda kommer just från skidorten Altenmark talar för genuin och genomarbetad utrustning testad i sportens rätta förhållanden. Skidåkning är fortfarande en essentiell del i varumärket och de som arbetar på Atomic är enligt dem själva helt enkelt beroende av skidåkning. De arbetar alltid för att gå högre, längre och åka snabbare. Kort sagt, Atomic är skidåkning. De menar själva att skidor inte bara är form och design utan vad som i grunden inspirerar och definierar människorna bakom företaget.

Skidor och pjäxor för alpint och längdskidåkning

Från Atomic hittar du utrustning för alla typer av skidåkning för både alpint och längdskidåkning. Du hittar pjäxor och skidor för alla typer av skidåkning, från den perfekta Vasalopps-skidan till alpinåkning i pist eller lössnö.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!