Kampanj
20% extra - KOD

AvignonTech

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tech från Avignon

Vattenavvisande ultralätt värmekänga med tryckknapp för värme. 3 värmenivåer, med 6 värmelägen. Värmegrad i sulan 21-39 grader. Batteriladdning med micro-USB. Extra isolering runt foten med 200 gram Thinsulate.
Elektroniken i kängan styrs av manuell eller automatisk växling.
Automatiskt värmeläge: Enligt det förinställda kretskortet kommer systemet endast att ge värme, när du inte är i rörelse, alltså sitter eller står stilla. När du slår på, börjar rörelsesensorn att fungera, med automatisk förvärmning 10 minuter för att värma kängorna. När sensorn bedömer att kängan börjar röra sig, kommer systemet att sluta värma. Om ingen rörelse, eller bara liten rörelse, behåller kängan värmen tills batteriet är urladdat.
Manuellt värmeläge: När systemet ställs om till manuellt värmeläge, startar systemet omedelbart värmeutrustningen i det läge som var inställt i automatiskt värmeläge. Nu kommer värmen att fungera med manuell inställning, alltså inte med rörelsesensor som i automatiskt värmeläge.

Skötsel och användning:
 • Om du inte använder kängorna under lång tid, ladda batteriet helt och koppla loss kablarna. Var noga med att ladda batteriet var tredje månad för att undvika överladdning.
 • När du laddar batteriet, använd specifika adaptrar och micro USB-laddningskablar och batteriet ska sättas i batterifacket. Vid laddning, är indikeringslampan på batterifacket orange och grön efter att kapaciteten är full.
 • När systemet inte finner någon anslutning i elektroderna på sulorna, eller anslutningen är inte bra, blinkar den röda lysdioden. Kontrollera elektrodernas anslutning under sulorna. Ta ur sulorna och gör rent sulans elektroder med torr trasa samt gör ren kängan inuti från eventuellt skräp, sätt sedan tillbaka sulan.
 • Dessa kängor kan användas av barn i åldern 8 år och äldre.
 • Personer med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental förmåga eller brist på erfarenhet och kunskap, bör ges tillsyn eller instruktioner om användningen av elektroniken på ett säkert sätt och förstå de faror som är inblandade.
 • Barn får inte leka med elektroniken.
 • Rengöring och underhåll ska inte göras av barn utan tillsyn.
 • Apparaten får inte användas om det finns tecken på skador.
 • Kängorna får inte tvättas direkt med vatten. Överdelarna av skorna ska rengöras med våt trasa och värmesystemet kan endast rengöras med torr trasa.
Egenskaper för Tech:
Varmfodrade: Ja
Metalldubbar: Nej
Avignons vision är att göra produkter där själva kroppsrörelsen bestämmer vad du behöver, inte själva utövandet eller aktiviteten. Stövlar, skor, strumpor och kängor för outdoor, jakt och sport.

Mer från Avignon

Visa alla Vardagsskor & Sneakers

 • Leveransalternativ

  • Postnord Utlämningsställe - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!