Outnorth Member: 20% på alla Fjällräven-jackor - Till jackorna | Bli medlem

Barbour

-
Barbour är ett klassiskt brittiskt varumärke som har över 100 år på nacken. Livstiden på en väl skött Barbourjacka är väldigt lång, och designen är tidlös.

Barbour

(62 produkter)

Allt började med Barbours klassiska vaxade jacka, men Barbour har fortsatt att växa.
De expanderade vidare med exklusiva quiltade jackor , skor , accessoarer och barnkläder. Kvaliteten har alltid varit hög och kläderna kan användas i många år om de sköts rätt. Köp dig en bit av brittisk historia hos Outnorth.

Barbour Serier

Barbours kläder kommer främst i tre större serier. International, den motorcykelinspirerade serien. Lifestyle, en mer modern och praktiskt serie av kläder. Heritage, en modern tappning på klassiska brittiska kläder.

Vaxat eller quiltat

Barbours vaxade kläder är vattenavvisande. För att detta ska fungera är det viktigt att plagget sköts korrekt så den vaxade ytan inte försvinner. Plagget får inte maskin- eller kemtvättas utan skall endast torkas av med en svamp och kallt vatten.

Barbours quiltade kläder sträcker sig från lättviktsjackor till mer värmande plagg. Den ikoniska diamantformade quiltningen går heller inte att ta miste på. De är oftast sydda så man lätt kan ha ett mellanlager under plaggen för extra värme.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!