Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Barbour Jackor

(41 produkter)

Barbour är mer än bara den klassiska vaxade jackan. Idag finns det ett stort antal modeller att välja mellan både för än och kvinnor. Jackorna kommer främst i tre större serier. International, serien som är inspirerad av 1930-talets motorcykel mode. Lifestyle, en mer modern och praktiskt serie av kläder. En nytolkning av äldre mode. Heritage, en modern tappning på klassiska brittiska kläder.

Barbour Damjackor

På damsidan är det klassikern Liddesdale som är mest populär. Om du vill ha en lite längre och varmare jacka kan Navigation Jacket vara ett bra alternativ. Deras Polarquilt Waistcoat kan fungera som extra värmande lager under jacken eller direkt över tröjan en sval höstkväll.

Barbour Herrjackor

Barbour har något för alla smaker. Från klassiker som Liddesdale till den mer moderna Heritage-serien. Barbour har inte fastnat i det förflutna utan uppdaterar sina modeller hela tiden. Skärningar och modeller anpassas efter modell, men de ursprungliga modellerna finns alltid kvar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!