Barnkläder

(1383 produkter)

Hur mycket det än kan locka att klä våra barn i fina kläder, är det viktigaste trots allt att kläderna är funktionella, sitter bra och är slittåliga. Det är precis vad du hittar här på Outnorth. Som om inte det vore nog så är de såklart väldigt fina också!

Kläder för barn i alla åldrar

Här hittar du kläder för barn och junior för alla sorters lek och äventyr. Vi har kläder för alla väder och åldrar, allt från vantar och mössor för kalla dagar till t-shirts och shorts för varma sommardagar.

Oömma kläder som låter barn vara barn

Barn blir frustrerade när de inte får röra sig fritt och därför är kläder en viktig faktor. På Outnorth hittar du barnkläder anpassade för aktiva barn som gillar snabba lekar. Barn ser sällan något hinder när det kommer till att smutsa ner sig eller bli blöta, men torra barn är glada barn. Därför hittar du ett stort utbud av exempelvis regnkläder och andra typer av barnkläder som håller torrt eller som torkar snabbt.

Hållbara kläder av bra kvalité

En jacka är ett plagg som enklare går att ha i garderoben en längre tid även om barnet växer. Är det en jacka av bra kvalité vet du också att det håller för tuffa äventyr och till eventuella yngre syskon när tiden är inne.

På Outnorth hittar du barn- och juniorjackor passande för olika årstider och aktiviteter. Här hittar du även mössor, vantar och andra kvalitativa kläder för dina barn. Kvalité är inte bara materialens hållbarhet, det är även vilka material och på vilket sätt plagget är konstruerat. Om du till exempelvis letar efter barnkläder som är ekologiskt producerade hittar du såklart även det i vårt utbud.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!