Barntröjor & Fleece

(240 produkter)

Är du på jakt efter en varm fleecetröja för barn eller en långärmad t-shirt till din pojke eller flicka?

En fin och mjuk tröja brukar vara en favorit hos barn - både små och stora, och är ett väldigt funktionellt plagg. Då är det ingen dum idé att handla en tröja i ett riktigt bra material och av hög kvalité.

Vi på Outnorth har ett stort utbud av barntröjor och fleecetröjor för barn från varumärken som Aclima, Didriksons, Ivanhoe och Woolpower, Haglöfs, Bergans och Urberg.

Här hittar du tröjor till barn och junior, för pojkar och flickor, både för användning till vardags eller som del i värmande underställ för nästa vinteräventyr. Här finns allt från stickade tröjor och sporttoppar för barn till skjortor och träningströjor som passar både killar och tjejer. Till sommarens varmare dagar finns t-shirts med fina tryck, bland annat i skön ekologisk bomull från Fjällräven.

Olika plagg, olika funktion

Olika tröjor fyller olika viktiga funktioner, och en uppsättning av t-shirts, skjortor, långärmade tröjor och yttertröjor är bra basplagg att ha i ditt barns garderob. Vare sig du är på jakt efter en varm fleecetröja att ha under ditt barns overall eller jacka, eller om du letar efter en bekväm t-shirt som ditt barn kan bära på förskolan, så kan du hitta den här hos oss. Välj bland:

Välj rätt tröja

En tröja är ett bra plagg för att hålla ditt barn varmt såväl ute som inomhus. Rätt tröja fungerar både som skal- och basplagg, i skidbacken eller för vardagsbruk i hemmet. Här nedan kommer lite tips för vad du kan tänka på när du köper en tröja till ditt barn.

Varma tröjor

Flera av våra tröjor har material som håller värmen bra, andas och har utmärkta fukttransporterande egenskaper. Välj en skön sweatshirt, en stickad tröja eller fleecetröja för att vara extra säker på att ditt barn inte kommer frysa.

Om du söker ett varmt mellanlager eller en värmande tröja till hösten så hittar du ett stort utbud till barn och junior här. Många barntröjor kommer också i set med tillhörande sköna byxor. Tröjor med god andningsförmåga i fleeceblandningar är ett bra mellanlager för kalla vinterdagar. På så vis blir inte kroppen nedkyld om det blir varmt och många varma tröjor torkar även snabbt om de skulle bli fuktiga.

Barntröjor & -fleece för alla väder

Ibland regnar det, ibland blåser det, ibland är det stekande hett eller isande kallt. Ibland allt på samma dag. Våra tröjor har olika egenskaper för olika typer av väder, men har gemensamt att de är bra skalplagg för att snabbt anpassa sig till rådande väder. Blåsiga dagar passar till exempel en tröja som har ett vindtätt membran, vindslå bakom dragkedjan och elastiska kantband i nederkant och ärmslut.

Hållbarhet

Miljö och klimat är viktiga frågor, och du som konsument har möjlighet att påverka genom dina val. I vårt utbud finner du bland annat t-shirts, tröjor och skjortor av ekologisk bomull, och klädmärket Urberg har förbundit sig att donera 1 % av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. På så sätt kan du handla kläder och samtidigt känna att du gör något bra för miljön.

Tröjor med smarta funktioner

Glömda mössor och vantar på dagis och i skolan hör till vardagen för alla föräldrar. Vad är då bättre än en varm tröja med inbyggd mössa i luvan och värmeficka på magen?

Vi har flera olika barntröjor som funkar för olika åldrar och passar lika bra till vardags, på utflykten eller det större äventyret.

Komplettera barntröjan med ett ytterplagg

Vi bor i ett riktigt vinterland, och för att kunna stå emot kylan som drar in över oss varje år rekommenderar vi att du även tar en titt på ytterplagg från något av Outnorths välkända varumärken:

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!