Byxor & Shorts Barn

(204 produkter)
Blank

Rekommenderad

FÅK
Brant Kid's Ski Pants Black
 

På Outnorth hittar du barnbyxor och barnshorts som passar lek och äventyr för både de allra minsta, och de lite äldre barnen. När hela familjen ska ut i backarna finner du bland annat varma täckbyxor och skalbyxor som kommer väl till pass även när leken i snön tar över efter en lång dags skidåkande. För sommaren eller till inomhusträningen hittar du också sköna allround-shorts och löpartights i barn och junior-modeller.

Slitstarka byxor med förstärkta knän

Till skillnad från de flesta vuxna väljer barn att utforska världen på fler sätt än bara till fots och räds sällan bara för att det är blött, lerigt eller grusigt. Byxor är troligen bland de mer utsatta klädesplaggen hos de flesta barn, där inte minst knäna ofta får utstå mycket slitage. Många barnbyxor kommer därför med förstärkta knän så att de håller ännu längre och inte sätter stopp för leken i förtid. Bland utbudet för barn finns olika typer av byxor med förstärkta knän från bland annat Didriksons, Lundhags och Helly Hansen.

Bekväma byxor i alla lager

Bortsätt från att det finns många fördelar med slitstarka barnbyxor så vet alla föräldrar att komfort är avgörande för om ditt barn ska vilja sätta på sig ett visst plagg eller inte. Om det på något sätt är obekvämt, kliar eller sticks så får det sällan sitta kvar länge. I vårt stora utbud av byxor för barn hittar du därför även många mjuka och sköna byxor samt underställ som passar bra under till exempel regnställ, eller som extra lager på vintern. Många byxor är tillverkade i material som är vattentäta, andas bra och torkar snabbt om det skulle vara blött ute. Flera av de olika junior- och barnbyxor vi säljer är tillverkade av återvunnit material. Dessa hittar du bland annat från Picture Organic Clothing och Didriksons som använder sig av återvunnen polyester i sin tillverkning. Från bland andra Jack Wolfskin och Lundhags finns även byxor tillverkade i ekologiska material.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!