Handskar & Vantar Barn

(203 produkter)

Med bra och slittåliga vantar håller du barnen varma och glada under hela vintern. Hos oss hittar du rejäla barnvantar i bra kvalité som håller för det mesta. I vårt utbud av vantar för barn och junior finns ett stort urval från märken som Hestra, Didriksons, Kombi och Urberg.

Vi har allt från enklare modeller till mer avancerade, exempelvis vantar i ventilerande Gore- Tex.

Bra och sköna vantar barnen vill ha på sig

Det är vanligt att vantarna, tillsammans med mössor och strumpor, är de klädesplagg som åker av först om barnen inte trivs med dem. Ett par ordentliga vantar är ett måste för dina barn, men ska de komma till användning är det inte säkert att vad som helst duger. Se till att köpa sköna vantar som sitter som de ska och andas väl. Ett bra exempel på material som andas är ull. Ullen har också fortsatt förmåga att värma även om vanten skulle bli blöt. Vet du däremot med dig att det kommer bli mycket blöta lekar i höstrusket kan ett par vattentäta handskar vara till större nytta.

Fångrem minskar risken för att tappa bort vantarna

Med en fångremssnodd på vanten eller handsken försvinner den inte även om den skulle åka av. Självklart säljer vi vantar som sitter bra, men att de sitter kvar är förstås inte alltid en garanti när det kommer till barn. Många vantar är också utrustade med bra funktioner och justeringsmöjligheter kring handleden, så barnen håller händerna torra och varma. Bra justering kring handleden minskar såklart även risken för många barns skräck, nämligen snö innanför kläderna.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!