Regnkläder Barn

(75 produkter)

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Detta är en mening vi alla har hört som barn. Men om sanningen ska fram så är det nog trots allt barnen som tar fasta på uttrycket och gladeligen ger sig ut oavsett om det är snöslask eller regn. Ett riktigt bra regnställ eller regnkläder gör regnet till en enkel match för barnen. Så de kan leka utan några som helst problem. De behöver varken bli kalla eller blöta.

Hos oss på Outnorth hittar du ett stort utbud av regnkläder för barn av hög kvalitet. Här hittar du funktionella och prisvärda regnkläder i olika material, allt från jackor till hängselbyxor och hela regnset. Med regnkläder som kombinerar funktionalitet och design för att skapa positiva utomhusupplevelser för de små. Från olika märken som Didriksons, Reima och Tretorn. De olika regnkläderna till barn kommer dessutom i många olika färger och mönster för att tilltala deras lekfulla sinnen. Flera av dem är även försedda med reflexdetaljer för ökad synlighet i regniga och gråa förhållanden. Matchande stövlar kompletterar regnkläderna för att ge fullständigt skydd.

Bra regnkläder låter barnen ge sig ut på äventyr i alla väder

Till skillnad från många vuxna (även om det såklart finns undantag) så älskar många barn när det regnar. De kan inte vänta på att få ge sig ut och hoppa i vattenpölar efter, eller mitt i en rejäl regnskur.

Barn ger helt enkelt regnet den kärlek det faktiskt förtjänar. För att regniga lekar ska bli ännu roligare behövs rejäla och pålitliga regnkläder som inte hindrar leken utan tvärtom. Men det är viktigt att barnen inte blir blöta och börjar bli kalla när de väl är ute och leker i regnväder. För att du ska hitta det rätta regnstället så kan du enkelt filtrera efter de olika egenskaper barnets regnkläder skall innehålla. Det gör du enkelt på denna sida. Du kan till exempel filtrera på:

Du kan även välja regnställ som är fodrade eller lätt vadderade. Alla våra olika regnkläder för barn är av hög kvalitet och är gjorda för att hålla i lång tid. Många regnjackor är utrustade med vattentäta luvor som även kan ersättas med en sydväst eller regnhatt som håller huvudet torrt och varmt när den stora regnskuren är på väg.

Med separata regnbyxor och regnjacka till ditt barn så kommer ni få stor användning av båda plaggen. Regnbyxorna är perfekt när barnen exempelvis vill leka i sandlådan och det har regnat. Så de får bra skydd för ben och bak utan att behöva bli våta. Jackan kan i princip användas när som helst under sommar, vår och höst. Vi vet aldrig när regnet kan dyka upp.

Regnställ som håller tätt från topp till tå

Visst klarar man sig ganska bra med en regnjacka, men det räcker inte så långt när det kommer till aktiva barn som älskar att spendera många timmar ute, oavsett väder. Framförallt när barnen är ute på dagis och i förskolan. Här behövs regnkläder som klarar av alla utmaningar som barnen står inför.

Med ett regnställ får fantasin och leken sätta gränserna, inte vädret. Barn står inte direkt stilla och tittar på regnet, vilket ställer krav på att kunna röra sig smidigt och att plaggen ska hålla för tufft användande. För oss föräldrar är regnkläder för barn också en investering i både komfort och glädje under regniga dagar. Det hjälper till att främja en positiv syn på naturen och dess skiftande väderförhållanden. Speciellt i ett land som Sverige.

På Outnorth hittar du bra och slitstarka regnkläder för hela familjen och speciellt för barnen. Välj bland regnjackor och regnbyxor från välkända varumärken och hitta det som passar dig och dina barn allra bäst.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!