Regnkläder Barn

(109 produkter)

"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder”, har barn fått höra i generationer från oss vuxna. Men om sanningen ska fram så är det nog trots allt barnen som tar fasta på uttrycket och gladeligen ger sig ut oavsett om det är snöslask eller regnrusk. På Outnorth hittar du ett stort utbud av regnkläder för barn. Här hittar du bra och prisvärda regnkläder - från jackor till hängselbyxor och hela regnset, från märken som Didriksons och Tretorn.

Bra regnkläder låter barnen ge sig ut på äventyr i alla väder

Till skillnad från många vuxna (även om det såklart finns undantag) så älskar många barn när det regnar. De kan inte vänta på att få ge sig ut och hoppa i vattenpölar efter, eller mitt i, en rejäl skur. Barn ger helt enkelt regnet den kärlek det faktiskt förtjänar. För att regniga lekar ska bli ännu roligare behövs rejäla och pålitliga regnkläder som inte hindrar leken, heller tvärt om!

Regnställ som håller tätt från topp till tå

Visst klarar man sig ganska bra med en regnjacka, men det räcker inte så långt när det kommer till aktiva och regnglada barn. Med ett helt regnställ får fantasin och leken sätta gränserna, inte vädret. Barn står inte direkt stilla och tittar på regnet, vilket ställer krav på att kunna röra sig smidigt och att plaggen ska hålla för tufft användande. På Outnorth hittar du bra och slitstarka regnkläder för hela familjen och självklart för barnen. Välj bland regnjackor och regnbyxor från välkända varumärken. Många regnjackor är utrustade med vattentäta luvor som även kan ersättas med en sydväst eller regnhatt som håller huvudet torrt och varmt när den stora skuren kommer.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!