Underställ & Underkläder Barn

(78 produkter)

Köp nya underställ till barn och junior online hos Outnorth. Hos oss hittar du tröjor, underställsbyxor och hela overaller i många olika sköna material som till exempel merinoull.

Sköna underställ med mjuka sömmar som inte skaver

Ett underställ är svårt att göra något åt när det väl sitter på kroppen och alla andra kläder sitter i lager ovanpå. Framförallt om man redan står ute i skidbacken eller i spåret. Då är det enkelt att räkna ut att underställ med sömmar som skaver eller på andra sätt är obekväma knappast får följa med ut på äventyr mer än någon enstaka gång. Vi har många mjuka och sköna underställ som inte skaver, däribland byxor sydda med flatlocksömmar från Urberg som ser till att något onödigt skav inte uppstår. Bland utbudet av underställ finns också många alternativ från en mängd andra märken, däribland Aclima, Icebreaker och Helly Hansen.

Underställ som andas

Vid köp av underställ är det viktigt att tänka på att välja material som andas och gärna har fortsatt värmande förmåga även om det blir fuktigt. Ett bra exempel på ett sådant material är ull, som många av de underställ vi säljer för barn och junior är gjorda av. En populär typ av ull som många underställ också är tillverkade av är merinoull. Merinoullen har många speciella egenskaper som gör materialet optimalt för kläder som bärs nära kroppen. Materialet drar inte till sig kroppslukt på samma sätt som andra material och behöver därför inte tvättas lika ofta, utan kan istället vädras och fortfarande kännas fräscht. Det är även ett material som andas väl och har en bra förmåga att transportera fukt, dessutom torkar merinoullen snabbt om det skulle bli blött.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!