Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Vinterskor Barn

(270 produkter)

Vintern är snart här och det är dags att köpa nya vinterskor till barnen. Hos Outnorth hittar du ett brett utbud av snygga, coola, varma och vattentäta vinterskor för barn i alla åldrar. Vi har skor för barn i alla åldrar, från spädbarn till tonåringar. Välj mellan mängder av modeller i olika färger, från några av marknadens ledande varumärken inom vinterskor.

Håll barnen varma under vintern

Med rätt vinterskor kommer ditt barn ha varma och torra fötter hela vintern. Oroa dig inte över kalla tår och blöta strumpor när barnen leker i snön. Köp ett par riktigt bra vinterskor från Outnorth och låt barnen gå på äventyr i snön. Vi har även mössor, vantar och overaller till barn så att du kan köpa allt på samma plats.

Riktigt bra vinterskor som håller barnens fötter varma i snö, slask och regn. Hos oss hittar du modeller som passar både pojkar och flickor, i storlekarna 18 till 40. Köp nya vinterskor till alla syskon hos Outnorth.

Vinterskor för barn från ledande varumärken

Hos Outnorth är vi stolta över vårt breda sortiment och detta gäller självklart även våra vinterskor för barn. Här hittar du snygga och slitstarka skor från ledande populära varumärken som till exempel Adidas, Hummel, Pax och Viking Footwear. Välj mellan mängder av modeller i många olika prisklasser.

Oavsett om du letar efter ett par billigare vinterskor i en cool färg eller ett par riktigt fina skor som kommer att hålla länge har du många alternativ att välja mellan hos oss. Använd filterfunktionen för att visa vinterskor i den prisklass, det material eller från det märke du är ute efter.

Vattentäta och bekväma vinterstövlar för barn

Våra vinterskor håller små fötter varma, oavsett väder. I både regn, regnblandad snö och snöstorm är det ju viktigt att barnens fötter är torra och varma hela dagen. Lika viktigt är det att barnen inte halkar lika lätt när det är is på trottoaren eller på skolgården. Vinterskor för barn har ofta sulor som hjälper till att förebygga halka och är extra slitstarka för att tåla allt spring, hopp och lek utomhus som är extra kul under vintern.

Vinterstövlar är ett extra bra val om du vill ha riktigt vattentäta skor. Vinterstövlar för barn kan se ut som vanliga gummistövlar men har fodring på insidan som skyddar mot vinterkylan. Många modeller har även skosnören eller remmar runt skoöppningen för att hålla tätt och förhindra att snö åker ner i stövlarna och gör fötterna blöta.

Välj mellan låga och höga vinterstövlar för barn, från populära märken i olika modeller och färger. Hitta vinterstövlar i barnens favoritfärg eller låt de äldre barnen själva välja den modell som de tycker ser bra ut.

Vilket material är bäst för vinterskor för barn?

Vinterskor för barn finns i en mängd olika material, från enkla gummistövlar med fodring till kombinationer av skinn och syntet. Hos Outnorth hittar du vinterskor för barn i material som bland annat:

Vilket material är bäst och vad bör du tänka på när det kommer till material? Alla material som våra skor är tillverkade av har sina fördelar men den största skillnaden ligger framförallt i utseendet och hur lätta de är att tvätta. Gummistövlar är ofta glansigare och torkas rent med en fuktig trasa medan skinn har en mer exklusiv look och kräver lite mer underhåll.

Varma vinterskor för barn från Outnorth

Oavsett om du letar efter ett par vattentäta vinterstövlar inför barnens första vinter i förskolan eller ett par snyggare vinterskor till de äldre barnen kan du garanterat hitta rätt hos Outnorth. I vårt utbud finns vinterskor i hög kvalitet som håller fötterna varma hela vintern. Många av skorna har dessutom speciellt utformade sulor som hjälper till att förhindra halkolyckor när barnen är ute och springer på snö och is.

Tack vare att de flesta av våra vinterskor för barn är tjockt fodrade håller de tårna varma även när det är riktigt kallt ute och våra vattentäta modeller håller fötterna torra även under lekstunder i regn och slask. Hitta snygga och varma vinterskor till dina barn hos Outnorth och beställ redan idag.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!