Draft MIPS - ID: A054442

BellDraft MIPS

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Draft MIPS från Bell

Draft MIPS är en hjälm från Bell som har avancerade funktioner och design. Ergo Fit-systemet erbjuder en slimmad och lättanvänd hjälm, plus att det här året har Bell lagt till No-Twist Tri-Glides för enkel justering. Med 25 stora luftventiler, ett utvidgat polykarbonatskal och skyddet av MIPS, är Draft MIPS ett coolt och bekvämt val som uppfyller kraven för ett stort antal cyklister.
Egenskaper för Draft MIPS:
Rotationsskydd: MIPS
Urtagbar lining: Nej
Fäste för goggles: Nej
Justerbar: Ja
Vikt: 299 g
Med några av de bästa hjälmarna du kan hitta är Bell en av världsledarna när det gäller utveckling, nya material och produktionstekniker för hjälmar. Dom är ofta riktigt snygga också.

Mer från Bell

Visa alla Hjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!