Bergans Ryggsäckar - Bergans historia började 1908, när Ole F. Bergan med enkla medel uppfann bärmesen. Hans önskan om att kombinera funktion, komfort och kvalitet lever kvar än idag. Bergans är idag en världsledande aktör inom utveckling av avancerad bärutrustning. Sortimentet omfattar ryggsäckar i alla storlekar och för allt från fjällsport till praktiskt vardagsbärande.

Bergans Ryggsäckar

(104 produkter)

Bergans historia går tillbaka till 1908 när Ole F. Bergan med enkla medel uppfann bärremmen. Hans önskan var att skapa funktion, komfort och kvalité, ledord som fortfarande är Bergans mantra när de utvecklar innovativ friluftsutrustning. Det började med ryggsäckar och idag är det över 100 år sedan den produktionen kom igång. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av Bergans ryggsäckar som är skapta för att ge dig en positiv vandringsupplevelse.

Bergans ryggsäckar för hela familjen

Bergans erbjuder ryggsäckar för hela familjen - dam, herr och barn. Köp en modell som passar dina aktiviteter, du hittar flera olika ryggsäckar att välja bland på Outnorth. Ska du ge dig ut på en längre tur behöver du med största sannolikhet ta med mer packning - Bergans har ett stort utbud av ryggsäckar för längre turer för både vuxen och barn. Ryggsäckarna är utrustade med olika smarta funktioner bland annat kompressionsrämmar, justerbar bröstrem, invändig anatomisk ram av fjäderstål med mera. Varje modell är individuellt utrustad så läs gärna igenom produktbeskrivningen för att ta reda på vilka kvalitéer de enskilda ryggsäckarna har. I sortimentet hittar du även ryggsäckar med inbyggt vattensystem för dig som idrottar. Ska du vandra kortare dagsturer kanske det räcker det med en mindre ryggsäck. Bergans har även utformat ryggsäckar perfekta för din laptop samt flera olika ryggsäckar för barn, utmärkta till skolan eller utflykten.

Hitta din favorit

Kolla igenom Bergans sortiment och hitta din favorit. Om du inte äger en ryggsäck än har du gått miste om något, med en ryggsäck kan du packa tyngre och behålla händerna fria. Perfekt om du cyklar eller åker motorcykel till jobbet eller vid härliga utflykter och äventyr!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!