Bergans Tält - När du bär ditt hem för natten på ryggen kan du själv välja vilken utsikt du vill vakna till nästa dag. Bergans tillverkar tunneltält, kupoltält och Wiglo® – solida och användarvänliga tält som ger dig möjligheter till övernattning ute i naturen med bästa komfort. Olika turer, miljöer och väderförhållanden kräver olika tält. Bergans utvecklar tält för alla slags turer och expeditioner. Gemensamt för alla är lösningar och detaljer som gör det snabbt och enkelt att slå upp och riva läger.

Bergans Tält

(16 produkter)

Enligt Bergans är tältet det rum som har den bästa vyn och vi kan inte göra annat än att hålla med. Frihetskänslan är enorm när du kan slå upp tältet och sova vart du vill. Bergans tillverkar och utvecklar tält för aktiva äventyr i samarbete med erfarna friluftsentusiaster. Tälten är solida och ser till att du vaknar upp pigg, torr och förhoppningsvis glad! På Outnorth hittar du pålitliga tält från Bergans, perfekta för ditt nästa äventyr.

Välj rätt tält

Men vilket tält ska du välja? Vill du ha ett tält med simpel konstruktion som fungerar året om kan du välja modellen som kallas tunneltält. Det är ett enkelt och funktionellt tält med bra utrymme för din packning och av låg vikt i förhållande till sin storlek, alltså ett bra alternativ om du vill använda det året runt. Här hittar du även Wiglo tält som är perfekta val om du ska tälta med familjen eller vänner. Wiglon är uppbyggd med en traditionel mittstång, som en tältkåta, konstruktionen kompletteras med tre bågar som spänner tältets sidor utåt. Wiglon rymmer både dig, familjen och packning, kanske till och med hunden får följa med på äventyret!

Lita på Bergans tält i alla väder

Materialen på tälten är av hög kvalité vilket betyder att du ska kunna lita på ditt Bergans tält oavsett väder. Använd det flitigt och utnyttja möjligheten att sova ute i naturen. Kanske övernattar du vi en sjö under fiskehelgen, eller slår läger på en bergstopp under en längre vandringstur. Oavsett vad du hittar på kan du känna dig trygg med ditt tält.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!