Just nu har vi kampanjpriser på:
Kläder och utrustning  |   Camping  |   Vattensport
Se alla kampanjer här

Budor Chair Pack 35 - ID: A081318

30% - KOD

BergansBudor Chair Pack 35

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Budor Chair Pack 35 från Bergans

Skön att sitta på – bekväm att bära. Budor Chair Pack 35 är en komplett stolsryggsäck from Bergans som är speciellt utformad för jakt och andra friluftsaktiviteter där du har behov av att sitta bekvämt, till exempel vid isfiske och fotografering. Polyestermaterialet är ljudlöst och ger ryggsäcken en mjuk och unik känsla. Ryggpanelen är fodrad med mesh och utformad för att följa och ventilera din rygg medan du bär den, och utgöra en stadig och bekväm sits när du viker ut den till en stol. Ryggsäcken har platta axelremmar vilket möjliggör stabil anläggning av geväret. Budor 35 levereras med Bergans PLUS Modular fästsystem för extrautrustning, till exempel ripnät. (Ripnät säljs separat.)
 • Stort frontfack med dragkedja, invändigt meshfack med dragkedja och nyckelkrok. Sidofack.
 • Justerbar och lågt placerad bröstrem som inte är i vägen vid anläggning av vapen. 
 • Platta axelremmar med syntetisk mocka ger bra friktion och stabil anläggning.


Egenskaper för Budor Chair Pack 35:
Packvolym: 35 L
Vikt: 2400 g
Höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Toppöppning: Fast Topplock
Integrerat regnskydd: Nej
Stolfunktion: Ja
Bergans är en norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergans uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans första bestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Jaktryggsäckar

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Budbee Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 999 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Budbee Boxleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans Bulk - 0 kr 399 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Postnord Utlämningsställe - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 499 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Postnord Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 69 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!