Cecilie Light Ins Anorak - ID: A005937

BergansCecilie Light Ins Anorak

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cecilie Light Ins Anorak från Bergans

Oavsett om du är på väg upp, ner eller ut på stan så kommer Cecilie Light Insulated Anorak att ge dig värme under dagen, utan att tynga packningen i onödan. Designad specifikt för kvinnor, tillsammans med Norska äventyraren Cecilie Skog, är detta det perfekta värmeplagget. PrimaLoft® One-fodret är lätt och ger fin värme även om det skulle bli fuktigt. Vind- och vattenresistent yttertyg klarar snabba väderomslag, samtidigt som den integrerade packpåsen låter dig packa undan jackan snabbt om vädret går åt det varmare hållet. Avnjutes på egen hand eller som ett riktigt värmande förstärkningsplagg. Egenskaper:
Lätt, teknisk anorak med förlängt ryggparti
Tillverkad av vind- och vattenresistent yttertyg
Fodrad med isolerande PrimaLoft® One
Packas ihop i sin egen ficka när så önskas
Fast huva, blixtlås i sidan för att underlätta på/avtagning
Framfickor och liten ficka bak
Material: Yttertyg: Pertex® Quantum: 100% Polyamid, Sidopaneler: 91% polyamide, 9% elastan Foder: PrimaLoft® One: 100% Polyester 60g/kvm
Vikt: 365 gram 
 
Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Mellanlagersjackor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!