Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Compact 3-Pers Tent - ID: 6003

BergansCompact 3-Pers Tält

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Compact 3-Pers Tält från Bergans

Bergans Kompakt tent 3 personers är ett lätt och stabilt Bergans tält som är lätt att montera. Bergans Kompakt 3-manns telt är ett lätt och stabilt tält som är lätt att montera. Stort och rymlig absid med sidöppning. Hög mittbåge som ger en hög takhöjd där det behövs som mest. Utrustningsfickor. Stora ventilationsluckor i bägge ändarna. Yttertältet ät sytt i en stark rip-stop/polyesterduk som är UV resistent. Lätta och starka aluminiumstänger som klarar kraftig vind. Kompressionssäck medföljer. Myggnät i alla öppningar och ventilationsluckor.


Egenskaper för Compact 3-Pers Tent :
Vikt: 3.6 kg
Avsett för antal personer: 3 pers
Vattenpelare på ytterduk: 5000 mm
Vattenpelare på golv: 5000 mm
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 385 x 195 x 110 cm
Innertältsmått, max (längd x bredd x höjd): 220 x 165 x 100 cm
Mått absid, max (längd x bredd x höjd): 160 x 195 x 110 cm
Antal ingångar: 1
Antal absider: 1
Antal tältstänger: 3 st
Yttertältsväv: Polyester
Leverantörens namn: Compact 3-Pers Tent
Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Tunneltält

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!