Fløyen Women's 10 - ID: A048591

Kampanj

BergansFløyen Women's 10

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Fløyen Women's 10 från Bergans

Fløyen Women's 10 från Bergans är en liten, lätt och effektiv ryggsäck för turer med hög puls. Fløyen W 10 har Bergans patenterte RS3; Rock Steady Stability System, samt axelremmar och rygg speciellt utformade för kvinnors anatomi. Bergans FlowPanel™ ger optimal ventilation och fukttransport i ryggen. HydraPak 1,5L BPA-fri drikkesystem er inkludert. Bärsystem: Bergans patenterade RS3; Rock Steady Stability System. Axelsele och ryggpanel utvecklade speciellt för kvinnor. 
 • Bergans FlowPanel, ventilerande ryggpanel. Ventilerande axelsele.
 • Elastiskt kompressionssystem i fronten (kan nås medan du har ryggsäcken på).
 • Två rymliga, expanderbara sidofack. Förvaringsfack undertill. Två expanderbara fack på axelselen. Fack med dragkedja och nyckelkrok inuti huvudfacket.
 • 1,5-liters BPA-fri vätskeblåsa från HydraPak medföljer.
 • Reflexdetaljer på fronten. 
 • Produkten innehåller bluesign® approved fabrics and trimmings.
 • Användarlängd: 155–185 cm
 • Material: Nylon 100D High Tenacity

 • Egenskaper för Fløyen Women's 10:
  Kön: Dam
  Packvolym: 10 L
  Vikt: 450 g
  Ställbar rygglängd: Nej
  Anpassad för vätskesystem: Ja
  Vätskesystem ingår: Ja
  Toppöppning: Dragkedja
  Integrerat regnskydd: Nej
  Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

  Mer från Bergans

  Visa alla Löparryggsäckar

  • Miljö och etik

   Blank

   "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

   Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

   Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


   Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!