Blank

Bergans och Friluftsfrämjandet - Friluftsfrämjandet är, med sina 100 000 medlemmar, Sveriges största organisation som arbetar för att få fler människor ut i friluftslivet. Bergans har stöttat utvecklingen av svenskt friluftsliv sedan 2012 genom ett aktivt samarbete med Friluftsfrämjandet. Med över 125 års erfarenhet av uteliv i alla dess former är det säkert att säga att Friluftsfrämjandet kan friluftsliv. De har valt att utrusta sina 6 000 ledare med kläder och utrustning från Bergans. Här hittar du de produkter som ledarna har valt ut genom utrustningsrådet.

Friluftsfrämjandets ledarkollektion

(193 produkter)
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!