Istinden 34L - ID: A014301

BergansIstinden 34L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Istinden 34L från Bergans

Istinden 34 L är en fullt utrustad turåkning pack. Utrustad med en lättillgänglig extern ficka för lavin säkerhetsutrustning. Front och sidoskid fästpunkter och ett rymligt huvudfack med plats för allt du kan behöva på turnén.Istinden är en del av Bergans "Slingsby sortimentet, som består av toppturer och bergsklättring i vilka överlägsen funktionalitet, låg vikt och premium hållbarhet är perfekt balanserad. Slingsby ger precis vad som behövs med ingenting överflödiga! unødvendigheter! Fullutrustad 34-liters ryggsäck för turåkning med lätt  vaddering i ryggen. Höjdjusterbara axelband.

Top och bakfickor med blixtlås.
Fickor för snöspade,  lavinsäkerhetsutrustning och skidglasögon. Frontficka med blixtlås. Fast ficka på höftbälte med blixtlås. Innerficka med dragkedja på insidan för förvaring av småsaker.

Front- och sidofästpunkter för skidor. Gott om fästpunkter för bland annat isyxa och stavar. Avtagbart, elastiskt hjälmnät. Kompressionsremmar på varje sida. Förberedd för vätskesystem. Bärhandtag i toppen. Nyckelfästklämma.Justerbar Bröstrem. YKK dragkedjor.

Använd
Speciellt utvecklad för toppturer.

Volym: 34 L / 2070 Cuin
Vikt: 1,25 kg
Användarhöjd: 165-195 cm
Kvalitet: Nylon 420 D Velocity / Nylon 840 D Ballistic

Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Skidryggsäckar

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!