Lavvo 10-12 Pers - ID: A008523

BergansLavvo 10-12 Pers

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Lavvo 10-12 Pers från Bergans

I Lavvo 10-12 pers. från Bergans finns det gott om utrymme för att sova, umgås och laga mat i. Takhöjden är 336cm och sovytan går upp till 19,2 m².  Tältet har god ventilation längs marken och stora luftventiler i toppen. Alla dessa kan öppnas och stängas från insidan. Det medföljer stora stormklaffar, justerbara slingor att fästa som tvättlina. Om tältet används i lite kraftigare vind rekommenderas ytterligare pluggar till trådfästelementen.

Egenskaper:

 • Material yttertält: Ripstop polyester
 • Vikt: 7,4 kg
 • Höjd: 336cm
 • Sovyta: 19,2 m²
 • Vattentäthet, ytter: 3.000mm
 • Levereras med: Packväskor, pluggar, stolpe och linor
 
Tillbehör: 
Ground Cloth 6042
Mosquito Netting 6042
Egenskaper för Lavvo 10-12 Pers:
Avsett för antal personer: 12 pers
Totalvikt: 7400 g
Vattenpelare på ytterduk: 3000 mm
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 486 x 511 x 336 cm
Antal ingångar: 1
Antal tältstänger: 1 st
Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Tältkåta

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!