Oppdal Jacket - ID: A005940

BergansOppdal Jacket

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Oppdal Jacket från Bergans

Oppdal Jacket från Norska Bergans är en 2-lagers skidjacka som är gjord för att passa optimalt vid aktiviteter av medel till hög nivå av ansträngning, och då även i tuffa väderförhållanden. Jackan är vind- och vattentät samtidigt som den har 4-vägs stretch tack vare användandet av det avancerade Bergans Element Active-tyget. Rörelsefrihet och väderskydd i en snygg förpackning!
Egenskaper:
 • 2-lagers Bergans Element® Active-tyg med 4-vägsstretch
 • Vatten- och vindtät med fina andasegenskaper och meshfoder
 • Stor, fast justerbar huva som är hjälmkompatibel
 • Hög krage och visir på huvan
 • Ventilationsöppningar under ärmarna, med blixtlås
 • 2-vägs blixtlås med stormslå
 • Framfickor, bröstfickor och ärmficka
 • Urtagbar snökjol, förlängt ryggparti
 • Material: 2-lagers Bergans Element® Active: 83 % Polyester/17 % Elastan
 • Vikt: 1050 gram
 
Användningsområden
Specifikt designad för alpin- och telemarkskidåkning, men också lämplig för turskidåkning och andra uteaktiviteter av det mer högintensiva slaget.

Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Topptursjackor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!