PowerFrame 130L - ID: 3810

BergansPowerFrame 130L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om PowerFrame 130L från Bergans

Bergans PowerFrame 130L är säcken för extra tunga laster. Denna nya och förbättrade PowerFrame har en större väska med bredare toppöppning.
Expanderbart, avtagbart lock med lockfickor i och utanför. Handtag på baksidan och fram för smidig hantering av packet. Inuti har du en avdelare och utrustningen i botten kan lätt nås genom en extra stor, halvmåneformad dragkedjeöppning. På utsidan har du skidfästen, expanderbara sidfickor, som omvandlas till en liten väska för dagsutflykt samt gott om fästpunkter för utrustning fram och toppen. Löstagbar säckdel så att ramen med dess bärystem kan användas för att transportera lådor, etc
 • Locket kan ersättas med Escape II dagsutflyktpack
 • Höjd: 175-195 cm
 • Tillverkad i slitstark polyester
Egenskaper för PowerFrame 130L:
Packvolym: 130 L
Vikt: 5300 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 37 x 38 x 138 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Ja
Snölås: Ja
Toppöppning: Avtagbart Topplock
Frontöppning: Ja
Grenrem: Nej
Stolfunktion: Nej
Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!