Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Rask 60L - ID: 4516

BergansRask 60L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rask 60L från Bergans

Om du vill lätta vikten på din nuvarande ryggsäck men inte bli av med komforten- då är Bergans Rask 60L rygggsäcken för dig!

Det enkelt justerbara bärsystemet, Hexagon Lite, ger dig anatomiskt sydda axlremmar, stabilt höftbälte, aluminiumram som fördelar vikten ner till höftbältet och en ventilerad rygg.

Både axelremmar och höftbälte är uppbyggt av tre lager vaddering, där den närmast kroppen är mjukare för ökad komfort och där det understa lagret är mer styvt för en ökad stabilitet. Justerbar/a bröstrem och toppstramar. Precis som det ska, helt enkelt!

Rask har en stor frontöppning hela vägen över säcken, från höger till vänster hörn. Två sidofickor i mesh, avtagbart och justerbart topplock med ficka, tre kompressionsremmar på vardera sida för exempelvis fastsättning av skidor, rymlig frontficka med snäpplås och dbl verktygsfästen.

Kort och gott en mycket trevlig säck som har det du behöver!

 

Egenskaper för Bergans Rask 60L

 • Längd: 175-195 cm (kroppslängd)
 • Volym: 60 liter
 • Vikt: 2,0 kg

 

Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!