Senja Down Jacket Men's - ID: A065692

BergansSenja Down Jacket Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Senja Down Jacket Men's från Bergans

Varm prestanda för riktigt kalla dagar. Senja Down Jacket Men's från Bergans är designad för att ge maximal värme till lägsta möjliga vikt och packvolym. Panelerna är fyllda med certifierat ansvarsfullt dun i en box-konstruktion som säkerställer att dunens fulla isoleringspotential utnyttjas och för att eliminera kallbryggning. Pertex Quantum®-materialet är vindtätt och vattenavvisande. Den höga skyddande kragen och hjälmkompatibla huven ger perfekt skydd för din nacke och huvud. Skulder- och sidosömmarna är förskjutna bakåt för att förhindra slitage och öka komforten när du bär en ryggsäck.
Tyg
Vindtätt och vattenavvisande Pertex® Quantum-tyg. Vadderad med 95/5 RDS-certifierad gåsedun. Låg vikt och minimal packvolym. Produkten innehåller bluesign®-godkända tyger och tillbehör.

Huva
Fast, justerbar huva. Hög krage.

Fickor
Dragkedja framfickor.

Ytterligare funktion
Elastiska manschetter. Ledade armbågar för ökad rörelsefrihet. Elastisk snodd i nederkant. Utökad rygg.

Material
Pertex® Quantum: 100% polyamid (Nylon)
Egenskaper för Senja Down Jacket Men's:
Fillpower: 750 cuin
Huvudmaterial: Polyamid
Huva: Fast
Vindtät: Ja
Fyllning: Dun
Andel dun: 95 %
Andel fjäder: 5 %
Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Vinterjackor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!