Slingsby 3L Pant - ID: A046165

BergansSlingsby 3L Pant

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Slingsby 3L Pant från Bergans

Slingsby 3L Pant är en av Bergans mest tekniska skalbyxor! Byxorna är tillverkade i tekniskt avancerat material och är fullspäckade med funktionella detaljer. 3-lagers Dermizax®NX-materialet med 2-vägsstretch ger dig fullgott skydd mot vädrets makter samtidigt som det är ventilerande. Skräddarsydda för rörelsefrihet i krävande terräng. Låg vikt och liten packvolym.
 • 3-lagers Dermizax®NX med 2-vägs stretch
 • 2-vägs ventilationsdragkedja från midjan och ned (kan fungera som "drop seat"). För att undvika skav mot höften när du bär ryggsäck börjar ventilationsdragkedjan några cm nedanför midjan. 
 • Lårficka med innerficka anpassad för sändare/mottagare (lavinsökare). Fickan är placerad så långt ned på låret som möjligt utan att hämma rörelsefriheten och för att undvika att sökare/mottagare stör varandra.
 • Förhöjt ryggparti. Hällor för hängslen anpassade till Slingsby Suspenders. 
 • Recco® reflektor på vänster byxben.
 • Byxbenen är kortare framtill för att ge bättre passform för olika typer av kängor och pjäxor. 
 • Förstärkning i benslut
 • Invändig, avtagbar damask. Friktionsband och justerbar kardborreöppning för olika kängor.
 • Material 1: 3-lagers Dermizax®NX: 100% polyamid. Material 2: 3-lagers Dermizax®NX: 100% polyester 
Blank
Egenskaper för Slingsby 3L Pant:
Huvudmaterial: Syntet
Justering i benslut: Ja
Membran: Dermizax
Vikt: 490 g
Membranteknik: 3-lagers
Antal fickor: 1 st
Vattenpelare: 20000 mm
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Ja
Hängslen: Nej
Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

Visa alla Skalbyxor

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!