Valdres Lt Ins Lady Vest - ID: A012269

BergansValdres Lt Ins Lady Vest

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Valdres Lt Ins Lady Vest från Bergans

Lätt väst gjord i vindtät och vattenavvisande Pertex Quantum® och utrustad med en integrerad kompressionsficka för minimal packvolym. Valdres fungerar mycket bra som ett isolerande skikt och är oumbärlig när temperaturen sjunker. Den PrimaLoft® One material håller dig varm även när det är blött. Använd den på din nästa vandring, och det kommer att bli en ny favorit. 
Tyg 
Vindtät och vattenavvisande Pertex Quantum® tyg. Vadderat med värmeisolerande PrimaLoft® One. Låg vikt och minimal packvolym. 
 
Hood 
Ingen. 
 
Fickor 
Fickor fram och innerficka (män): Vänster framficka fungerar som en kompressionsficka. 
 
Ytterligare funktioner 
Elastisk mudd i axelöppningen. Förlängd rygg. 
 
Användningsområden 
Speciellt utvecklad för toppturer och bergsklättring. Även lämplig för freeride, nordisk klassiker, vandring och utomhus. 
 
Material: Pertex Quantum®: 100% Polyamid (Nylon) 
Isolering: PrimaLoft® One: 100% Polyester 
Storlekar: Dam XS-XL 
Vikt: Kvinnors Storlek: M: 265 g (9 oz) 
Vikt isolering: 100 g / m² (3,5 oz / yd ^)
Bergans är en Norsk tillverkare av friluftsprodukter och kläder. De har varit i branschen, eller rättare sagt varit med och utvecklat den ända sedan 1908. I sortimentet finner du några av de bästa ryggsäckarna vi vet, snygga funktionskläder och det mesta där emellan. Bergans har rötterna i äventyret. Ole F. Bergan uppfann och patenterade den första ramryggsäcken redan 1908. Vi var med och utrustade Amundsen som var först till Sydpolen, Hillary på hans förstabestigning av Mount Everest och Shackleton på hans äventyr. Ingen annan tillverkare kan matcha den kunskap vi samlat på oss om expeditioner till polarområdena. Det är vårt arv och en del av vår historia. Vår långa historia har gett oss en ovärderlig kunskap om hur vi konstruerar kläder och utrustning för extrema miljöer. Det är kunskap vi använder när vi designar tält och sovsäckar och vår breda kollektion med kläder för outdoor, skidåkning, jakt, lifestyle och för barn och ungdomar.

Mer från Bergans

 • Miljö och etik

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.


  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!