BioLite

-
BioLite utvecklar och tillverkar avancerade energiprodukter som gör matlagning med trä lika ren, säker och lätt som moderna bränslen. Samtidigt ger den el för att ladda mobiltelefoner och LED-lampor off-grid.

BioLite

(16 produkter)

Biolites produkter gör det säkert och enkelt för dig att laga mat med hjälp av ved och samtidigt skapa elektricitet så du kan ladda elektronik.

Biolite BaseCamp

Bland sortimentet från Biolite finns BaseCamp. Ett lite större kök som har kapacitet att laga mat åt fler personer med nedfallna kvistar och liknande som bränsle. Samtidigt som du lagar mat, vart du helst vill, omvandlar BaseCamp värmen till användbar elektricitet. Via USB-uttaget kan du använda elektriciteten till att exempelvis ladda mobiltelefonen.

Koka vatten och generera el

En annan riktigt häftig produkt i Biolites sortiment är KettleCharge. Om du befinner dig i jaktstugan utan el men är i stort behov av att ladda din telefon, ingen fara. Koka vatten med KettleCharge och på endast några minuter generera ström till din telefon via ett USB-uttag. Styrkan som utvinns är av samma kraft som fen du får direkt ur ett vägguttag. På LED -panelen ser du styrkan på värmekällan samt hur mycket elektricitet den genererar. Missa inte att titta igenom Biolites sortiment av smarta, funktionella och miljövänliga produkter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!