Campstove Portable Grill - ID: A079641

BioliteCampstove Portable Grill

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Campstove Portable Grill från Biolite

Campstove Portable Grill från Biolite är en tillbehörsgrill till CampStove 2+. Detta tillbehör gör det möjligt att laga dina favoriträtter över eld med en smidig och bärbar grill som enkelt kan packas ner till liten storlek för att få plats i packningen. Trots sin lilla storlek har den ändå tillräcklig grillyta för att förse en hel familj med mat. Ett plastlock medföljer och som delvis kan användas som skärbräda men gör det också enkelt att transportera grillen.

Vikt: 850 gram
Material: Rostfritt stål
Grillyta: 30cm2
I paketet medföljer:
CampStove Portable Grill, plastlock/överdrag

BioLite utvecklar och tillverkar avancerade energiprodukter som gör matlagning med trä lika ren, säker och lätt som moderna bränslen. Samtidigt ger den el för att ladda mobiltelefoner och LED-lampor off-grid.

Mer från Biolite

Visa alla Campingkök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!