Charge 20 - ID: A030685

BioliteCharge 20

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Charge 20 från Biolite

Charge 20 från Biolite är en liten och nätt bärbar laddare i rostfritt stål med skyddande silikon vid USB ingången. Ladda din smartphone, kamera eller annan elektronisk utrustning som du bär med dig. När din Charge 20 är fulladdad kan den ladda en smartphone 2 gånger, en actionkamera 2-3 gånger eller en surfplatta 50%. Laddaren är tillverkad av rostfritt stål, slitstarkt ABS plast och silikon som gör den stötsäker och vattenresistent (IPX6). I paketet medföljer Charge 20, micro USB kabel och instruktioner.
Egenskaper för Charge 20:
Input: micro USB
Inbyggt batteri: Ja
Output: USB
Mått Längd x Bredd x Höjd: 21x38x98 mm
Vikt: 165 g
Batterikapacitet: 5200 mAh
Batterityp: Li Ion
Max output: 3.6 v
BioLite utvecklar och tillverkar avancerade energiprodukter som gör matlagning med trä lika ren, säker och lätt som moderna bränslen. Samtidigt ger den el för att ladda mobiltelefoner och LED-lampor off-grid.

Mer från Biolite

Visa alla Powerbanks & Laddare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!